Программа выставки

Конференція 

11 -12 вересня 2024р.

проспект Академіка Глушкова, 1, м. Київ

10.20Відкриття Конференції
10.30Виживання та робота в олійно жировій галузі, яка була спричинена війною. Шляхи виходу з кризи.

Доповідач:

Капшук Степан Павлович

Генеральний директор Асоціації «Укроліяпром»

11.00Спалювання біопалива – іновації з досвіду.

Фаренюк Юрій Володимирович

Директор ТОВ ТЕФФ

11.30Як діджитал допомагає агробізнесу.

Павлов Ігор

Продакт менеджер

ТОВ Діджитал інвест адвайзор

12.00Конфененція «Енергоефективність та відновлювана енергетика»

Доповідач Iрена Брик

Компанія ISO Company

12.30Кава Пауза
13.00«Впровадження у промислових умовах техніки та технології виробництва ферментованих напоїв на основі чайного грибу типу  Комбуча».

Удодов Сергій Олександрович

к.т.н., доцент НУХТ

13.30Біогазові станції всіх потужностей для переробки й утилізації всіх відходів домогосподарств, малих і середніх підприємств АПК промисловості.

Доповідач:

Сидорчук Ольга

Директор Компанії «Agrobiogas»

14.00Практика оптимальної реалізації великомасштабних проектів олійноекстракційних заводів.

Вусик Андрій Андрійович

Заступник генерального директора Myande Group Co, LTD по Україні.

14.30Кава Пауза
15.00 

Презентація Компанії «Huatai Machinery» : обробка та пресування олійних культур, видобуток олії, проект переробки олії та фракціонування олії, проект конвеєрного обладнання, кукурудзяне борошно, крупи, зародкові фрезерні верстати та лінії з переробки кукурудзи, технологія біодизеля, насіння бавовни, рис, технологія висівок та соєвих білків, лінії переробки соняшникової олії.

ТОВ «Хенань Хуатай»

Олександр Ярош

15.30Стале вирощувуання біомаси на маргінальних землях

 Доповідач: Роїк Микола Володимирович

Інститут біоенергетичних культур і цукрових буряків НААНУ

16.00«Основні напрями співпраці кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів Національного університету харчових технологій із підприємствами агропромислового комплексу»

 Доповідач : доцент Романовська Тетяна Іванівна

Національний університет харчових технологій

16.30Використання амарантової олії у дитячому харчуванні.

Доповідач:

Точкова Оксана Василівна

Доцент НУХТ, кафедра технології консервування

 

 

Хотите принять участие в выставке?

Demos

Цвет Обложки

Стиль шапки

Режим навигации

Макет

Широкий
Фиксированный